Внос на чисто име парфюм козметика на продуктите за грижа за кожата грим подаръци едро бижута бутикови магазиниLung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.

Export/ Wholesale Business

Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.

Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!Please call our office number for further information. E.Mail

Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368

Fax: 886-6-2520390, 2828429

 

 Service Specialists

Skype:

E.Mail:

ANN

perfumesnet

perfumeorg@gmail.com

NINA

elady.tw

elady.tw@gmail.com

JAMIE

lungjyiorg

lungjyiorg@gmail.com

JOYCE

lungjyicom

lungjyicom@gmail.com

SUMMER

lungjyinet

lungjyinet@gmail.com

 


Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)

Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)http://gb.perfume.com.tw/english/

Jyi на белия дроб е дистрибутор, Тайван на базата на едро най-марка козметика, аромати и подарък комплекти за търговията и експортиране в специализирани магазини, супермаркети и магазини. Ние сме специализиран в предоставянето на ви с богат избор от истински марки от всеки ъгъл на света. Нашата компания предлага пълна гама на най-нагоре измерение и режещи ръба продукти, включва парфюм аромати, мъжки perfume、women perfume、mini парфюм, кожата грижи, козметични, цвят на козметика, парфюм подарък набори, кожата грижи подарък набори, козметични gif набори, грижа за косата, Стайлинг продукти, грижа за тялото, аксесоари за баня и тялото, грим аксесоари, цвят на козметика принадлежности, мода декорации, подарък набори, въображаемо продукти, японски пристрастни продукти и др.
Износ / свободни складове на едро бизнес
На базата на различни канали, нашите клиенти могат да бъдат разделени в две категории, физически (традиционен) и виртуално канал (нови). Традиционните канал се състои от търговец, на едро, кожа, тялото и косата грижи на първоначалната инсталация вноса, франчайзинг склад, верига склад, декорация корпорация, подарък корпорация, универсален магазин, дистрибутор и пряка продажба. В друга страна виртуални канал е чрез търговия на едро за онлайн търговски център.
По същество два вида на нашите клиенти са други по-малки търговци на едро и физическите хранилища. И поради на различните търговски обеми, търговия цифри или дългосрочни взаимоотношения на сътрудничество, ще се различават в тези два вида на клиентите цена на едро.

Нашите продукти идват от некредитоспособна фабрични, агенти или търговски партньори, за да гарантира качеството на продукта и да се избегне fakes. Р високо качествени продукти и конкурентна цена са ни характеристики; Следователно добре дошли братство или всички търговски сделки и професии, да бъдат нашите клиенти или да ни даде някои съвети. Благодаря!

Свържете се с нашия офис номер за повече информация. E.mail
Тел: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Факс: 886-6-2520390, 2828429
Работно време: AM10:00 ~ PM7:00 (два дни, всеки две седмица)
Адрес: No.403-2, Dawu Свети, Yongkang град, Tainan окръг 710, Тайван (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

неделя, 26 октомври 2008 г.

Задържането на козметика? 1. 香水 美妝

 2. 三宅一生

 3. 護膚 保養品

 4. 瑪丹娜

Задържането на козметика?

Козметика от покупка да тече процес и използването на родителските права, както и съхранение на козметика, козметично гаранция. Козметика за да се спестят и подлежи на бързо разваляне, следователно, да се разбере правилно ареста. Попечителство на козметика трябва да се обърне внимание за превенция на замърсяването, слънце, топлина, студ, влага и разумен дисплей.

След отделянето на козметика за предотвратяване на замърсяването на опаковъчни откритата част на опакования в малък обем на апарата, от друга страна на ре-запечатан. Използвайте козметика, използването на дезинфекция и грим стърчат, опънати след употреба да се предотврати развитието на бактерии в процеса на окисляване на козметика, или увеличаване на бактериалното съдържание.

Ултравиолетова проникване на силно слънце, лесен за мазнини и подправки за производство на окисление и унищожаване на пигмент, козметика трябва да се съхранява.

Топлоустойчива място за съхранение на козметика, температурата трябва да бъде под 35 ℃. На емулсия температурата е твърде висока, ще направят козметика разрушения, предизвикани от отделяне на мазнини, вода, козметика Fengao клас свиване, козметичен влошаване недостатъчност.

Ниска температурата на замръзване на воден лед в козметика, унищожаване на емулсия, топене текстура на разпръснати дебел, губят ефективността на козметика, раздразнение на кожата.

Влага и влажна среда е благодатна почва за микроорганизми, прекалено влажна среда за бактерии, за ускоряване на размножителния възникване на влошаване в козметичните продукти, съдържащи протеини, липиди. Също така някои козметични продукти опаковка бутилка или капак е направен от желязо, лесно да се влага, ръжда, корозия бутилка крем, така че влошаване. Козметика трябва да се поставят в проветриво и сухо място, за да спаси.

Разумните козметика трябва да се поставят на мястото на чистия внимателно, когато не се използва капака, за да се съкратят или джобен печат, за да се предотврати прах или друго замърсяване мръсотия, за да се предотврати загуба на вкус. Не стискайте, стиснете или натиснете опаковката на козметични продукти, да бъдат поставяни трябва да бъдат разумни, за да се предотврати екструдиране и щети от опаковки, козметика окисляване или замърсяване.

Да обърнат внимание на срока на годност на козметиката, общо за една година, до повече от две години, не трябва да бъде дългосрочно съхранение с цел да се избегне провал. Период на сигурност и съхранение на различни козметични продукти не е същият: спирала да отвори три до шест месеца, или във връзка с изхвърляме веднъж започна да се сгъсти или спичане. Може да се съхранява при стайна температура. Сенки за очи, крем за сенки за очи период от 1-2 месеца, или във връзка с изхвърляме веднъж започва да се сгъсти или спичане. Може да се съхранява при стайна температура. Очна линия, течна очна линия може да се съхранява в продължение на 3 до 6 месеца, общо очна линия може да се съхранява в продължение на повече от 10 години. При стайна температура. Фондация 1 до 2 години след втвърдяване, обезцветяване или мирис, което показва, че греста състава на разваляне, а не след това, и се съхранява при стайна температура или в хладилник може да се, да избягват слънчевата светлина. Емулсия може да се използва от 2 до 3 години в случай на влошаване на миризма, може да се съхранява при стайна температура или в хладилник. Парфюми, може да съхранява около една година, или когато ароматните избледнява, издаден кисел, ние не трябва да използвате. Да се ​​съхранява при стайна температура. Червило, направена от восък, и по този начин може да се използва в продължение на няколко години, той е най-добре се съхраняват в хладилник или да се избегне на слънце и високи температури при. Червилото ще абсорбира влагата от въздуха, да бъдат внимателни, понякога мухъл.
 1. 蓮娜

 2. 媚絲

 3. 香水

 4. 蓮娜麗姿

 5. 流行 潮流
http://perfumesorg.web.fc2.com/

1 коментар:

brandperfumes каза...

Как да се предотврати суха кожа?


 По принцип целогодишно може да се каже, че най-предразположени към кожни проблеми в Есен и зима, докато проблемът е повече суха и чувствителна кожа свързани, много жени много си раздразнителен. Защо да може да стане кожата сухо чувствителни? Нека анализирате физиологичните промяна на кожа: кожата функции извън защитата, усещане, повечето важното да настроите температура, втора екскрецията и секреция е доста важно. Когато сте твърде горещо или когато влажност се увеличава, метаболизма на органа с увеличава, за да се поддържа правилно телесната температура и отделят големи количества метаболити, пот жлеза функция разбира се поддържа високо ниво, отваряне пори и пот жлези, отваря по това време, увеличен секреция на мастни жлези, пот екскрецията се увеличават, отстраняват от тялото на топлина и метаболити.


 За хладилни климат, да намали енергия, човешкия метаболизъм също така е намалено, затворени пори, отделяне на пот жлеза, намаляване на мастни жлези. С намаляването на тези секрети, изпражнения, следвани намаляване на масло на повърхността на кожата. Ако кожата ти е сух или по-стари, е по-вероятно да доведе до суха кожа, роговия слой кожата суха и чувствителна издаване на недостиг на вода.


 За суха кожа, поддържа е: напитка на вода, минус стимулиране, често влажни, с питателни и хидратиращ козметични продукти, не са гореща вода и да се стимулира силна лицето САПУН, за да се предотврати измива веднага влага от кожата си.

Българи са световноизвестни